Assessoria Blanes Tax

Blanes és un municipi de la comarca de La Selva a la província de Girona, a Catalunya. Situat a la costa gironina. És el primer poble de la Costa Brava, per la qual cosa és conegut com el “Portal de la Costa Brava”. En temps Romans se la denominava Blanda o Blandae.

Dades de contacte

Rambla Joaquim Ruyra, 69 - 17300 Blanes, Girona

T. 972 336 863 

F. 972 354 587

[email protected]

www.tax.es

Director

Teresa Movilla

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Blanes, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Blanes. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Blanes en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Blanes que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?