Assessoria Santa Bàrbara Tax

Santa Bàrbara, antigament anomenat la Plana de Montsià, és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Situat en terreny pla, a la dreta del riu Ebre, les seves terres són conegudes com a camp deTortosa. El cultiu majoritari són les oliveres i la seva indústria més important és la fabricació de mobles.

Dades de contacte

Plaça de l'Alcalde Cid i Cid, 4 - 43570 Santa Bàrbara, Tarragona

T. 977 719 418

[email protected]

www.tax.es

Director

Jordi Garí

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Santa Bàrbara, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Santa Bàrbara. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Santa Bàrbara en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Santa Bàrbara que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?