Assessoria Sant Cugat TAX centre

Benvingut a TAX Sant Cugat centre, 

Què podem fer per tu?

TAX Sant Cugat centre posa a la teva disposició un equip professional d'assessorament i gestió laboral, fiscal i legal per a empreses i autònoms. Realitzem també gestió de tràmits administratius, comptabilitat, corredoria d'assegurances i auditoria d'empreses. Els nostres professionals, altament qualificats i amb una llarga experiència en el sector, t'ajudaran a resoldre els teus dubtes o consultes, oferint-te sempre un tracte pròxim, eficient i de qualitat.

Dades de contacte

C/ Santa Maria, nº 38, 2º - 2ª

08172 - Sant Cugat del Vallès 

T. 935 895 100

[email protected]

www.tax.es

Director

Enric Noguera

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a , sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a . El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX  que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Formulari de contacte

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}