Assessoria Cuéllar Tax

Cuéllar és una vila i un municipi de la província de Segòvia, a la comunitat  autònoma de Castella i Lleó. Està situat al nord-oest de la província i a mig camí entre les ciutats de Segòvia i Valladolid. És cap del partit judicial de Cuéllar, un del cinc en els quals es divideix la província.

Dades de contacte

Plaza de los coches, 3 - 40200 Cuéllar, Segovia

T. 921 142 730

F. 921 144 920

cuellar@tax.es

www.tax.es

Director

Ignacio Benito

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Cuéllar, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Cuéllar. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Cuéllar en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Cuéllar que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?