Assessoria Burgos Tax

Burgos és una ciutat situada al nord de la península Ibèrica. La ciutat és la capital de la província homònima integrada a la comunitat autònoma de Castella i Lleó. El municipi comptava amb una població empadronada de 175.623 habitants el 2017, repartits en una superfície de 107,06 km².

Dades de contacte

C. Manuel Altolaguirre, 22 baixos - 09006 Burgos, Burgos

T. 947 474 441

F. 947 474 442

[email protected]

www.tax.es

Director

Pedro Fernández

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Burgos, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Burgos. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Burgos en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Burgos que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?