Assessoria Asturias Tax

El principat d’Astúries (en asturià, Principáu d’Asturies; en eonaviego, Principao d’Asturias) és una comunitat autònoma uniprovincial. Situada al nord-est d’Espanya ocupa una àrea total de 10.603,57 km², on hi habiten 1.044.481 persones (INE, 2015).

Dades de contacte

C. Covadonga, 24, 2 - 33530 Infiesto, Asturias

T. 984 842 590 / 647 974 676

[email protected]

www.tax.es

Director

Ignacio Cueto

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Asturias, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Asturias. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Asturias en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Asturias que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?