Assessoria Zaragoza WTC Tax

Zaragoza és la capital de la comarca de Zaragoza, de la província homònima i de la comunitat autònoma d’Aragó. Amb una població de 664.938 habitants (2017) és la cinquena ciutat més poblada d’Espanya, després de Madrid, Barcelona, València i Sevilla.

Dades de contacte

C. Mª Zambrano, 31 WTC building, Torre Oest, planta 15 - 50018 Zaragoza, Zaragoza

T. 976 011 404

F. 976 011 400

[email protected]

www.tax.es

Director

Víctor Albentosa

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Zaragoza WTC, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Zaragoza WTC. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Zaragoza WTC en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Zaragoza WTC que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?