Assessoria Huesca Tax

Huesca (en aragonès Uesca) és capital de la província homònima, que pertany a la comunitat autònoma d’Aragó. Compta amb 51.988 habitants, repartits en una superfície de 161,03 km², amb la qual cosa és una de les capitals de província amb menor població d’Espanya. 

Dades de contacte

Av. Martínez de Velasco, 30 - 22004 Huesca, Huesca

T. 974 211 542

[email protected]

www.tax.es

Director

Javier Muñoz

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Huesca, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Huesca. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Huesca en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Huesca que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?