Assessoria Vélez-Málaga Tax

Vélez-Málaga és un municipi de la província de Málaga, a la comunitat autònoma d’Andalusia. És la ciutat més important de la comarca de La Axarquía i la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Costa del Sol-Axarquía. Va obtenir el títol de Ciutat de Vélez-Málaga l’any 1487.

Dades de contacte

Av. Duque de Ahumada, nº20 - edifici Hawai, local 8B - 29740 Torre del Mar, Málaga

T. 951 283 018 

F. 951 283 018

[email protected]

www.tax.es

Director

Alicia Martín

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Vélez-Málaga, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Vélez-Málaga. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Vélez-Málaga en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Vélez-Málaga que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?