Assessoria San Roque Tax

La ciutat de San Roque, el nom complet de la qual és “Muy noble y más leal ciudad de San Roque, donde reside la de Gibraltar”, és un municipi situat a l’extrem sud-oriental de la província de Cádiz, a la comunitat autònoma d’Andalusia. Amb una població de 30.516 habitants, és la tercera ciutat de la seva comarca.  
 

Dades de contacte

C. Posada del Toro, 1, 2B (Cuatro Vientos) - 11360 San Roque, Cádiz

T. 956 781 474 

F. 956 780 702

[email protected]

www.tax.es

Director

Víctor Manuel Cano

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a San Roque, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a San Roque. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a San Roque en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX San Roque que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?