Assessoria La Línea Tax

La Línea de la Concepción és una ciutat i municipi que pertany a la comarca del Camp de Gibraltar, situada a la província de Cádiz, a la comunitat autònoma d’Andalusia. L’any 2017 comptava amb 63.146 habitants. Es troba sobre l’istme sorrenc que uneix el penyal de Gibraltar amb la costa, al flanc est de la badia d’Algeciras.  

Dades de contacte

C. Real, 41, 2ª planta, oficina 4 - 11300 La Línea de la Concepción, Cádiz

T. 856 226 989 

[email protected]

www.tax.es

Director

Víctor Manuel Cano

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a La Línea, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a La Línea. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a La Línea en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX La Línea que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?