Assessoria Jaén Tax

Jaén és la capital de la província de Jaén, situada a l’est de la comunitat autònoma d’Andalusia i al sud-est de la península Ibèrica. Es tracta d’un dels històrics “Quatre regnes d’Andalusia”. Limita per l’oest amb Córdoba, pel nord amb Ciudad Real, per l’est amb Albacete y pel sud amb Granada. 

Dades de contacte

Paseo de la Estación, 12, 1ª - 23003 Jaén, Jaén

T. 953 222 788

F. 953 264 556

[email protected]

www.tax.es

Director

Pablo Medina

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Jaén, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Jaén. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Jaén en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Jaén que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?