Assessoria Baeza Tax

Baeza és un municipi d’Espanya, la ciutat capital d’aquest municipi i cap del partit judicial homònim. Es troba al centre geogràfic de la província de Jaén (al nord-est de la Comunitat Autònoma d’Andalusia) a la comarca de La Loma de la qual es considera la seva capital occidental. 

Dades de contacte

San Francisco, 30, baixos, dreta - 23440 Baeza, Jaén

T. 953 747 100 

F. 953 743 193

[email protected]

www.tax.es

Director

Manuel Rascón

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Baeza, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Baeza. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Baeza en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Baeza que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

 

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?