Assessoria Aracena Tax

Aracena és un municipi de la província de Huelva, Andalusia, amb una població de 8.048 habitants (INE 2017) i una superfície de 184km². La ciutat d’Aracena es troba a la serralada a la qual dona nom: Serra d’Aracena, la qual forma par de Sierra Morena. 

Dades de contacte

Monasterio de la Rábida, 22, 1r esq - 21200 Aracena, Huelva

T. 959 126 863 

F. 959 127 315

[email protected]

www.tax.es

Director

Maite Pulido

La visió de TAX Economistes i Advocats, gestoria a Aracena, sempre ha estat la de ser un aliat amb els nostres clients i hem aconseguit apostar en cada moment per les persones. Confiem en la nostra gent per a poder garantir l’èxit dels nostres projectes i poder oferir el millor assessorament a la teva empresa a Aracena. El nostre equip humà, un futur de confiança.

La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estem oferint serveis a Aracena en deu àrees d’especialització: assessoria fiscal, gestoria laboral, assessoria legal, gestoria comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, assessoria en gestió de qualitat/ISO, tràmits, assessoria en recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX Aracena que està format per economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances. 

Mapa d'ubicació

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?