Nou ajut Covid pel sector de l’esport i de l’activitat física (encara no es pot demanar)

Avui dijous 18 de febrer el DOGC ha publicat aquestes ajudes que encara no es poden demanar. Quan s’obri la convocatòria, t’informarem.

 

Qui pot demanar aquest ajut?

Hi ha dos programes:

PROGRAMA 1. Dirigit a entitats gestores d’instal·lacions esportives que hagin vist suspesa o limitada la seva obertura al públic:

Per entitats gestores de les instal·lacions esportives en servei censades al Cens d’equipaments esportius de Catalunya (CEEC) i afectades per la suspensió o limitació al públic:

  • Les entitats privades sense finalitat de lucre registrades al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya que gestionen les instal·lacions esportives.
  • Les empreses que gestionen instal·lacions esportives d’acord amb l’epígraf 967.1 (instal·lacions esportives) o l’epígraf 967.2 (escoles i serveis de perfeccionament de l’esport).
  • Les universitats catalanes que siguin gestores d’instal·lacions esportives.

PROGRAMA 2. Dirigit a entitats organitzadores de competicions esportives oficials d’àmbit català, a nivell federat (excloses les professionals), i escolar, la celebració de les quals s’hagi vista ajornada:

  • Les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs, registrades al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya
  • Els Consells esportius, registrats al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya

*Queden excloses  les persones jurídiques participades en més d’un 50% amb capital públic, a excepció de les universitats i els professionals i treballadors autònoms.

*Queden excloses també persones o entitats  que gestionen únicament instal·lacions esportives d’ús exclusiu: escolar, assistencial, sanitari o turístic.

 

Quina és la quantitat dels ajuts?

Quantitat destinada pel Programa 1:

 

Pel Programa 2, es destinen aquestes quantitats: 

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top