Navarra: Noves mesures contra l’expansió del coronavirus

Navarra aprovarà un decret foral amb mesures par tal d’ajudar a frenar l’expansió del coronavirus. T’expliquem les mesures que inclou:

 

  • Tancament de l’interior dels establiments amb llicència de bar especial, cafè, espectacles, bars, cafeteries i restaurants. L’aforament a les terrasses es manté al 100%. Els menjadors d’hotels i altres allotjaments podran servir a les persones allotjades als establiments (màxim 6 persones per taula). El tancament tampoc afecta els serveis sanitaris, sociosanitaris, menjadors escolars i universitaris, menjadors d’empresa i menjadors socials. També es podran obrir, de manera excepcional, els interiors d’establiments els clients dels quals siguin treballadors de l’àmbit del transport (de viatgers o mercaderies) i els establiments de les estacions de servei o carretera (fora del nucli urbà i a les principals carreteres), amb parking per a més de cinc camions tràiler.
  • Limitació de les reunions privades a l’àmbit convencional.
  • Manteniment del toc de queda a les 23h.
  • Aprovació d’un paquet d’ajudes de 10 milions d’euros destinades a l’hostaleria. Les ajudes inclouen, entre d’altres, ajornaments i incentius fiscals. En breus es donaran a conèixer els requisits d’aquestes ajudes i al febrer es publicarà la convocatòria al BON.
  • Tancament dels comerços i locals a les 21h, amb servei per emportar fins les 22:30h.

 

Quan estaran vigents aquestes mesures?
A partir de les 00:00h  del dissabte 23 de gener i fins el 7 de febrer, tot i que podran ser modificades o prorrogades segons l’evolució de la situació sanitària.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top