Modificació de les mesures de restricció a partir de dilluns 8 de març (pendents de publicació al DOGC)

El Govern ha aprovat flexibilitzar algunes mesures vigents a partir del proper dilluns 8 de març i estaran vigents fins diumenge 14 de març. Et fem un resum d’aquestes modificacions:

 

- RESTAURACIÓ
Bars i restaurants podran obrir de 07:30h a 17:00h de forma continuada (a la nit es manté el tancament de la restauració i només es podrà oferir menjar per emportar)

 

- ESPORT
Es permeten les competicions de lligues federades a partir dels 16 anys, sense públic.
Es permet l’ús de vestidors en instal·lacions i equipaments esportius quan sigui necessari pels usuaris i preferentment per a usuaris de piscines.
Es permeten les activitats extraescolars i l’esport escolar a educació secundaria, batxillerat i cicles formatius, en grup màxim de 6 alumnes, excepte quan siguin del mateix grup estable escolar (aula).


- LLEURE EDUCATIU
Es permet a educació secundaria, batxillerat i cicles formatius amb limitació de 6 persones com a màxim.
Es permeten els desplaçaments en activitats del lleure educatiu fora de la comarca sense pernoctació (només permesa si es garanteix l’estanquitat dels grups bombolla escolars).
Es permet el consum d’aliments i begudes en espais públics en els àpats a l’aire lliure en les sortides escolars i en les activitats del lleure educatiu permeses.

 

- TROBADES
Es permet la reunió d’un màxim de 6 persones i sense límit en el nombre de bombolles de convivència.

 

- EQUIPAMENTS CÍVICS
Es permeten les activitats cíviques i comunitàries presencials en els equipaments cívics si es fan a l’aire lliure en grups de màxim 6 persones i si són físiques o d’entrenament de la memòria, per a persones majors de 60 anys.

 

- CULTURA
S’aixeca la prohibició d’activitats culturals amb assistència de públic als arxius, biblioteques, museus, sales d’exposicions, galeries d’art i centres de creació i arts visuals: es manté la limitació d’aforament del 50%.

 

- EDUCACIÓ
Es permeten les activitats teòriques presencials a les universitats fins a un màxim del 30% de l’alumnat.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top