Model full Covid comptes anuals publicat. Què cal tenir en compte?

El BOE d’avui 26 de juliol ha aprovat el model de comptes anuals per aquest exercici que s’han de presentar abans del 30 de juliol i que inclouen el model normalitzat de FULL COVID.

 

IMPORTANT. Cal tenir en compte:
La presentació dels comptes anuals que s’efectuïn a partir de les 00:00 del dia 27 de juliol del 2021, per no ser qualificats com a defectuosos, hauran de ser presentats als formularis indicats en aquesta ordre, on s’hi inclou amb caràcter excepcional en el model de presentació dels comptes anuals de l’exercici 2020, el full de declaració COVID 19, amb referència concreta a la repercussió de l’estat d’alarma a les empreses.

Per tant, a totes aquelles empreses on s’hagi generat el certificat d’empremta digital fins al dia d’avui, s’hauran d’enviar al registre com a màxim a les 23:59h del dia d’avui, dilluns 26 de juliol. Tots aquells comptes anuals que es presentin al registre a partir de les 00:00h del dia 27 de juliol, hauran d’incorporar al fitxer que es genera amb el certificat de l’empremta digital, el full COVID del nou model que avui s’ha publicat.

Per a qualsevol dubte contacta amb nosaltres a marketing@tax.es

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top