Ja es poden sol·licitar els ajuts pels negocis turístics finançats amb fons europeus

Dins del Pla de Modernització i Competitivitat del sector turístic que es finança amb els fons Next Generation EU, la Secretaria d’Estat de Turisme ha llançat el programa Experiències Turisme Espanya. Prem aquí per veure el PLA EXPERIÈNCIES TURISME ESPANYA.

Les activitats econòmiques interessades podran accedir a ajuts d’entre 200.000 i 2 milions d’euros, sempre que s’emmarquin dins d’un dels tres objectius de la convocatòria.

 

Els objectius que es pretenen amb aquest nou programa són:

  • Desenvolupar nous productes turístics i millorar les capacitats dels destins per tal d’aconseguir una oferta diversa i una demanda desestacionalitzada.
  • Atraure a turistes a nous destins rurals o d’interior, disminuint la pressió sobre destins pioners, especialment mitjançant la protecció de l’entorn natural i del patrimoni històric i cultural. Amb això s’atendrà a un objectiu fonamental com és el repte demogràfic.
  • Millorar la sostenibilitat de les experiències turístiques, tant la mediambiental, com la social i l’econòmica, a l’incorporar bones pràctiques i alinear-les amb objectius de transició ecològica, repte demogràfic i economia circular.
  • Impulsar la transició digital aplicada tant a recursos, com a productes i serveis per tal de transformar experiències turístiques ja existents o permetre el sorgiment de noves experiències turístiques i millorar l’eficàcia, l’accessibilitat i l’agilitat.
  • Aconseguir, mitjançant la cerca de nous mecanismes i processos, millorar la governança al sector turístic habilitant fórmules i espais pel treball comú que permetin una innovació col·laborativa a nivell de país.
  • Millorar la capacitat de resiliència, augmentant la preparació de les empreses, els destins i la ciutadania enfront a crisis o problemes a les quals s’enfronta el sector.

 

Quan es poden sol·licitar els ajuts?
Des del passat 15 de febrer del 2022 i fins el 15 de març del 2022, es poden sol·licitar aquests ajuts. Aquí tens el BOE que ha publicat les bases per aquesta convocatòria. Si hi estàs interessat pots contactar amb nosaltres a marketing@tax.es

 

Important a tenir en compte:
La inversió en el projecte per qual se sol·liciti l’ajut s’ha de pagar prèviament a l’ingrés de la subvenció, perquè en cas contrari no es pot sol·licitar i la inversió mínima és de 200.000€.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top