Els millors

EL NOSTRE equip

A TAX Economistes i Advocats treballem per a oferir assessorament i gestió en totes les àrees empresarials seguint aquests principis fonamentals: l’especialitat, l’eficàcia, la rapidesa, la honestedat i la professionalitat.

TAX és un despatx de professionals dinàmic, neix amb la vocació d’oferir als seus clients, empreses i particulars, el més ampli servei d’assessorament empresarial, per tal de facilitar-los la tasca diària i permetre’ls que centrin els seus esforços en la pròpia activitat de l’empresa.

Els professionals que conformem el Grup TAX, economistes, graduats socials, diplomats en ciències empresarials i advocats, posseïm una àmplia experiència tant en petites empreses com en entorns multinacionals. La nostra formació i experiència ens permet oferir als nostres clients un servei d’alta qualitat i elevat valor afegit, adaptant-nos sempre a les necessitats del client.

Des de la seva fundació, el nostre despatx ha anat creixent i adaptant-se en tot moment a les circumstàncies de l’entorn en el qual hem viscut, assessorant professionalment a empreses i autònoms.

.

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top