Estàs afectat per l'Impost del Plàstic? Si és així tingues en compte que aquest mes de juliol has de presentar el llibre de registre

L'Impost sobre el Plàstic està en vigor des del passat 1 de gener de 2023, tal com et vàrem informar en aquest TAX Informa i és aquest mes de juliol que has de presentar el llibre de registre corresponent.

Qui ha de presentar els llibres al juliol?

Les obligacions de gestió de comptabilitat d'existències i de presentació del llibre de registre d'existències corresponents a 2023 afecten a:

  • Els fabricants obligats a portar la comptabilitat conforme al que es disposa a l'article 7 de l'ordre. Podran realitzar el subministrament electrònic dels assentaments comptables corresponents als períodes de liquidació compresos en el primer semestre de 2023, dins del mes de juliol de 2023.
  • Els adquirents intracomunitaris obligats a portar un llibre de registre d'existències conforme al que es disposa a l'article 7 de l'ordre. Podran presentar el llibre de registre corresponent als períodes de liquidació compresos en el primer semestre de 2023, dins del mes de juliol de 2023.

 Necessites assessorament fiscal per a la teva empresa?

A TAX podem ajudar-te. Contacta'ns.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top