ESPANYA PERMET L'ENTRADA DE TURISTES SI JA ESTAN VACUNATS

A partir d'avui està permesa l'entrada de viatgers a territori espanyol, procedents de tercers països de la Unió Europea i països associats a Schengen, que acreditin estar vacunats contra la Covid. Es mantenen però les restriccions per a l'Índia, el Brasil i Sud-àfrica per a evitar la propagació de les variants detectades en aquests països. Així es recull al BOE publicat dissabte passat i que modifica l'ordre ordre INT/657/2020, de 17 de juliol.


Condicions per a viatjar és Espanya:

Els viatgers hauran d'acreditar que estan immunitzats 14 dies abans amb la pauta completa de les vacunes. Les immunitzacions acceptades actualment per l'Agència Europea del Medicament (EMA) i per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) són Pfizer, Moderna, AstraZeneca i Janssen, a més de les vacunes xineses Sinopharm i Sinovac-Coronavac. La Sputnik V no ha estat encara aprovada per l'OMS ni l’EMA.

Els viatgers de l'Índia, el Brasil o Sud-àfrica no podran entrar a Espanya, encara que els viatgers estiguin vacunats.


Certificat Verd UE Covid
Des del Govern s'ha afirmat que el Certificat Verd UE Covid es posarà en marxa el pròxim 1 de juliol i que facilitarà la mobilitat dels ciutadans europeus vacunats, que hagin passat la malaltia o que presentin prova negativa dins de la UE.

Amb aquestes mesures, es calcula que Espanya rebrà uns 15 milions de turistes entre juliol i setembre.

 

Viatges en creuers internacionals
També avui dilluns s'aixeca la prohibició dels creuers internacionals, en vigor des de fa més d'un any.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top