Es convoca la concessió d'ajudes al foment de l'emprenedoria de joves inscrits al Sistema de Garantia Juvenil

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se a la Base de dades Nacional de Subvencions.

L'objecte de la convocatòria és la concessió de subvencions per al foment de l'emprenedoria de joves de més de setze anys i menors de trenta anys, amb la finalitat que les persones joves que no tinguin cap ocupació laboral ni es trobin estudiant o realitzant algun cicle formatiu reglat, inscrits en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, puguin iniciar un projecte emprenedor i generar autoocupació.

Les activitats objecte d'ajuda seran l'inici de l'activitat emprenedora i les despeses necessàries per al desenvolupament d'aquesta, durant el període subvencionable.

 

Bases reguladores:
Ordre ICT/816/2020, de 10 d'agost (BOE núm. 237, de 4 de setembre de 2020), per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajudes dirigides al foment de l'emprenedoria de joves inscrits en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.


Beneficiaris:
Joves de més de setze anys i menors de trenta, que compleixin amb els requisits recollits a la Llei 18/2014, de 15 d'octubre, per beneficiar-se d'una acció derivada del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb residència a Espanya.

 

Quantia:
La despesa total per a aquesta convocatòria serà de 249.000,00 € i es realitzarà amb càrrec al pressupost de la Fundació EOI. Es cofinançarà en un 91,89% amb Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil i la iniciativa d'Ocupació Juvenil (YEI), i el 8,11% restant serà aportat pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

La dotació màxima de subvenció per a aquesta convocatòria s'estableix en 3.000 € per beneficiari per a la cobertura de l'activitat econòmica realitzada en els 6 mesos següents des de l'inici formal de l'activitat d'emprenedoria. Aquesta quantitat no podrà superar el 75% de l'import de les despeses subvencionables.

 

Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals a comptar des del següent al de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el BOE.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
  Top