Empresa

TAX Economistes i Advocats és un grup més de 50 assessories d'empresa amb 30 anys d'experiència en el sector que ofereix als autònoms i a les societats els serveis de fiscal, comptable, laboral, legal, auditoria, assegurances, gestió de qualitat/ISO, selecció de personal, protecció de dades, tràmits, ajudes i subvencions, gestió d'impagats i valoració d'operacions vinculades. Assessorament personalitzat amb els avantatges d'accedir per internet a les nòmines, contractes i impostos de la teva empresa. La teva gestoria d'empresa a un sol click.

El nostre equip humà, un futur de confiança
La visió d’empresa orientada al creixement ha fet possible que en aquests moments estiguem oferint serveis en deu àrees d’especialització: fiscal, laboral, legal, comptable, auditoria, corredoria d’assegurances, gestió de qualitat/ ISO, tràmits, recursos humans i protecció de dades. Tota la feina la fa possible l’equip humà de TAX, que està format per gestors, economistes, auditors, censors jurats de comptes, advocats, psicòlegs, graduats socials, enginyers, gestors administratius i corredors d’assegurances.

Professionalitat

Més de 300 professionals entre economistes, graduats socials, advocats, auditors, corredors d’assegurances...

Experiència

30 anys al servei de les empreses

Innovació

La integració de les noves tecnologies en el nostre dia a dia és un aspecte important. El portal de client i el desenvolupament de la primera app són actius importants per millorar l’accessibilitat i rapidesa.

Vocació de servei

Fem costat a la teva empresa. La nostra raó de ser: que et puguis dedicar al teu negoci.

Formació

Realitzem formació continuada i específica per oferir-te el millor servei amb la máxima qualitat.

Servei integral

A més a més dels serveis fiscal, comptable, laboral, legal i assegurances, oferim fins a 12 serveis amb l’objectiu d’oferir-te aquest servei integral. 

Fem costat a la teva empresa

Fundada al mes d’agost de l’any 1988 a la ciutat de Figueres (Girona), per Joan Gironella, economista i auditor de formació. TAX Economistes i Advocats, s’ha especialitzat en l’assessorament i gestió de la petita i mitjana empresa en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria, gestió de qualitat-ISO, recursos humans, tràmits, protecció de dades i corredoria d’assegurances.

A partir de l’any 1991 va començar el seu desenvolupament amb l’obertura de noves oficines pròpies. Atesos els bons resultats que es varen obtenir, l’any 1994 es va posar en marxa la política d’expansió mitjançant el règim de franquícies. Durant l’any 1995 TAX va obrir les seves primeres oficines franquiciades a Catalunya i la seva expansió a la resta de l’Estat es va iniciar l’any 1996, creant el Grup TAX Economistes i Advocats.

L'any 2017, el Grup té 6 oficines pròpies i 42 oficines associades, així com una cartera de clients de mes de 30.000 empreses, el 90% de les quals són Pimes.

La missió de TAX Economistes i Advocats és impulsar una organització d’assessorament empresarial, per oferir un servei integral a Pimes i grans empreses, amb l’objectiu de resoldre les necessitats de l’empresari i que ens permeti obtenir relacions a llarg termini basades en la confiança, la qualitat i la professionalitat.

  • Aconseguir uns nivells de qualitat òptims basats en els nostres professionals i la innovació en serveis, procediments i tecnologia.
  • Orientar l’empresa al creixement com a primer objectiu, sense renunciar a una rendibilitat sostinguda, que ens permeti la realització de les inversions necessàries per assegurar la màxima qualitat dels serveis que oferim i seguir essent una assessoria de referència a nivell nacional.
  • La consciència de grup i l’esperit d’equip a través d’una direcció participativa.
  • La formació continuada per mantenir la qualitat i el compromís amb el client.
  • La vocació de serveis de l’empresa i de l’equip.
  • L’honestedat, el respecte a la legalitat vigent, així com l’aplicació dels principis deontològics.
  • L’actitud positiva de l’equip envers la feina, els clients i els companys.

© Tax 2023 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}