El proper 19 de juliol finalitza el termini per demanar aquests ajuts (Catalunya)

Et recordem que el proper dimecres 19 de juliol de 2023, a les 14:00h, finalitza el termini per a sol·licitar els següents ajuts:

Sector comerç:

  • 2 convocatòries dels Fons Next Generation adreçades al comerç al detall amb local a peu de carrer. Es subvenciona fins el 80% amb un màxim de 75.000€. Més informació aquí.

Sector comerç i serveis:

  • Programa de recolzament a la xarxa associativa d’entitats de comerç i serveis: associacions, gremis i centrals de compra. Els ajuts van des de 8.000€ a 26.000€, segons l’entitat sol·licitant. Més informació aquí.
  • Programa de recolzament a establiments emblemàtics i singulars, que porten més de 100 anys d’existència. Es subvenciona el 50% de les despeses amb un màxim de 25.000€. Més informació aquí.

Sector moda:

  • Ajuts a autònoms, empreses de disseny i fabricació de peces de vestir amb marca pròpia i que es dediquin en exclusiva al sector de la moda. S’ofereix el 50% amb un màxim de 5.000€ per a projectes de transformació digital o millora del grau de sostenibilitat i circularitat de les marques de modaMés informació aquí.

Necessites assessorament legal, fiscal o laboral per a la teva empresa?

A TAX som especialistes en assessorament per a empreses. Contacta'ns.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top