Cupons indústria 4.0 a la competitivitat empresarial (Catalunya)

L’objectiu dels cupons és la contractació de serveis d’assessorament externs realitzats per proveïdors acreditats per ACCIÓ.

 

Quin és el termini?
Del 22 d’octubre del 2021, a les 9:00h, al 5 de novembre del 2021, a les 14:00h.

 

Qui són els beneficiaris?
Petites o mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya i amb com a mínim 2 anys de vida a data de publicació de la convocatòria, comptats a partir de la data d’inscripció de l’empresa al Registre Mercantil (o registre anàleg) o la data d’alta censal a Hisenda (model 036) en el cas d’empresaris individuals.

 

Quin és l’objectiu dels cupons a la indústria 4.0?
La concessió d’ajuts per la contractació de serveis d’innovació i la implementació de tecnologies de la indústria 4.0 per millorar els productes, els serveis o els processos de l'empresa.

 

Quines línies subvencionables existeixen?

Cupó diagnosi indústria 4.0
Definició d’un full de ruta per a la transformació digital de l’empresa que inclogui la identificació d'oportunitats de millora per permetre la incorporació de noves tecnologies i facilitar el canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0 amb l'establiment de plans de transformació.

Ajut màxim: 8.000 euros

Cupó implantació indústria 4.0
A partir d’una estratègia de transformació digital definida, aquest cupó inclou l’assessorament en la integració i testatge de tecnologies de la indústria 4.0 a través de la realització de proves pilot o l’accés a infraestructures tecnològiques, instal·lacions o arquitectures singulars.

Ajut màxim: 20.000 euros

Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
  Top