Convocatòria 2023: Cupons per a transformar la teva empresa (Catalunya)

Què són els CUPONS ACCIÓ?

Ofereixen un descompte econòmic directe que es pot canviar per un servei expert en internacionalització, innovació o noves tecnologies, a través de l'assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Es tracta d'uns ajuts únics que ja han beneficiat a més de 3.800 empreses catalanes i que han servit per a acompanyar-les a les seves primeres exportacions, a la implementació o desenvolupament de noves tecnologies o a l'adaptació del seu model de negoci als canvis de l'entorn.

Com a novetat d’aquest any, a més d'acompanyar-te a la teva expansió internacional o al teu avanç cap a la indústria 4.0, també t'ajudaran a accedir a programes europeus de recerca i innovació, o a reformular l'estratègia de la teva empresa industrial.

Com poden ajudar aquests Cupons a la teva empresa?

L'objectiu és acompanyar a les persones clau d'una empresa durant el procés de reflexió sobre el model de negoci i d'innovació de l'organització, i definir noves iniciatives davant els canvis que poden impactar en el negoci.

Una persona assessora experimentada acompanyarà a l'empresa durant l'anàlisi dels canvis de l'entorn, l'efecte que poden tenir sobre el model de negoci i la identificació de noves oportunitats i reptes per a garantir la competitivitat.

A qui van dirigits aquests Cupons?

A empreses industrials amb establiment operatiu a Catalunya.

Quantia de l'ajut:

L'import màxim de la subvenció dels Cupons ACCIÓ a l'estratègia és de 8.000 euros.

Els projectes subvencionats es podran executar entre l'1 de gener de 2023 i el 30 de setembre de 2024.

L'empresa beneficiària podrà rebre fins a quatre cupons amb un màxim d'un cupó per cada línia d'ajut.

Quan s'obre el termini per a realitzar la sol·licitud?

A partir del 16 de maig a les 9.00 h. Recorda que els cupons es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen esgotar-se en poc temps.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top