Convocatòria 2021: cupons per fer avui l’empresa del demà (Catalunya)

Per vendre els teus productes a un nou país. Per exportar a través dels canals digitals. Per implementar o desenvolupar tecnologies avançades. O per adaptar el teu model de negoci al nou consumidor i a una societat cada vegada més sostenible.

Aquests són els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa, uns cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació o noves tecnologies, a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Enguany, incorporen noves variants per adaptar la teva empresa al nou paradigma global on l’ús dels canals digitals o la incorporació de noves tecnologies són més necessaris que mai. Prepara’t i tria el cupó que més s’adapti a les teves necessitats. Avança cap a l'empresa del demà.

La convocatòria 2021 s’obrirà properament.

 

QUIN CUPONS HI HAN?

1-  Cupons a la internacionalització

Els Cupons a la internacionalització tenen per objectiu incentivar la internacionalització de les empreses i es poden bescanviar per algun d’aquests serveis:

 • Cupó al desenvolupament d'un pla de promoció internacional: selecció del producte o servei a internacionalitzar, dels països de destí, dels canals de distribució, elaboració del llistat de clients potencials.
 • Cupó a la subcontractació d’un Export Manager.

Aquests ajuts s'adrecen a pimes amb seu operativa a Catalunya i que encara no exporten o que exporten fins a un màxim del 25% de la seva facturació (havent facturat un mínim de 100.000€ l’any 2020). És a dir, són cupons que s'adrecen a empreses amb poca experiència exportadora o que encara no han exportat mai.

Si vols més informació, fes clic aquí.

 

2-  Cupons International eTrade

Els Cupons International eTrade tenen per objectiu incentivar la promoció internacional de les empreses a través dels canals digitals i es poden bescanviar pels següents serveis:

 • Anàlisi de la presència actual de l’empresa als canals digitals.
 • Definició de l’estratègia digital internacional: definició d’objectius, selecció de mercats i públics objectiu, identificació de la proposta de valor i definició dels canals digitals i fases del cicle de venda en els que es treballarà.
 • Pla d’accions a canals digitals i anàlisi de costos aproximats per dur-les a terme.

 

Aquests ajuts van dirigits a pimes amb establiment operatiu a Catalunya i que han de complir amb els següents requisits:

 • Acreditar una facturació mínima de 100.000 euros l’any 2020.
 • Disposar d’una pàgina web en anglès.
 • Disposar d’un pla de promoció internacional d’un producte o servei que inclogui una selecció de països de destí, una selecció de canals de distribució i un llistat de potencials clients.

Si vols més informació, fes clic aquí.

 

3-  Cupons a la indústria 4.0

Els Cupons a la indústria 4.0 tenen per objectiu la concessió d’ajuts per la contractació de serveis d’innovació i la implementació de tecnologies de la indústria 4.0 per millorar els productes, els serveis o els processos de l'empresa. Es poden bescanviar per un dels següents serveis:

 • Cupó diagnosi indústria 4.0: Definició d’un full de ruta per a la transformació digital de l’empresa. Aquesta diagnosi inclou la identificació d'oportunitats de millora per permetre la incorporació de noves tecnologies i facilitar el canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0 amb l'establiment de plans de transformació.
 • Cupó implantació indústria 4.0: A partir d’una estratègia de transformació digital definida, aquest cupó inclou l’assessorament en la integració i testatge de tecnologies de la indústria 4.0 a través de la realització de proves pilot o l’accés a infraestructures tecnològiques, instal·lacions o arquitectures singulars.

Aquests ajuts van dirigits a pimes amb establiment operatiu a Catalunya i un mínim de 2 anys de vida a data de sol·licitud de l'ajut.

Si vols més informació, fes clic aquí.  

 

4-  Cupons a la innovació i a l'estratègia

Els Cupons a la innovació i a l'estratègia tenen per objectiu la concessió d’ajuts per a la contractació de serveis d’innovació i d’implantació de tecnologies que incloguin aspectes com el model d’innovació, la sostenibilitat, la propietat del coneixement i la fiscalitat de la innovació. Es poden bescanviar per un o dos dels següents serveis:

Cupó al model de gestió i de processos d’innovació

 • Per implantar un nou sistema de gestió de la innovació, definir les eines per dur a terme innovació oberta, dissenyar nous productes i serveis, millorar els processos interns de l’empresa que comportin canvis estructurals i del model de negoci i consolidar un nivell d’innovació coherent i sostenible.

 Cupó a la propietat industrial

 • Per la redactar i presentar patents o models d’utilitat.
 • Per definir un pla estratègic de la propietat industrial i intel·lectual de l’empresa.

 Cupó a l'economia circular

 • Per aplicar criteris d’ecodisseny en els teus productes, serveis i processos amb l'objectiu d'analitzar i minimitzar el seu impacte ambiental.

Cupó a la fiscalitat

 • Per obtenir certificats en matèria d’R+D+i.

Cupó a la tecnologia

 • Per rebre assessorament adreçat al desenvolupament de tecnologia, assajos, validacions i testatges necessaris en processos de R+D i innovació de component tecnològica.

Aquests ajuts van dirigits a pimes amb establiment operatiu a Catalunya amb un mínim de 2 anys de vida a data de sol·licitud de l'ajut.

Si vols més informació, fes clic aquí.

 

Per tal d’ampliar informació i obtenir assessorament, no dubtis a posar-te en contacte amb la teva assessoria TAX Economistes i Advocats.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top