Tax Sant Cugat del Vallès

Benvinguts a Tax Sant Cugat del Vallès,

Què podem fer per tu?
A l'assessoria TAX Sant Cugat del Vallès trobaràs un equip de professionals multidisciplinar preparar per a resoldre les teves consultes o gestions en l'àmbit laboral, fiscal i legal. Posem al teu servei tota la nostra experiència i saber, oferint-te sempre un tracte personalitzat i de qualitat. 
A TAX Sant Cugat del Vallès també oferim servei de gestió de tràmits, corredoria d'assegurances (pòlisses personals i patrimonials) i auditoria d'empreses.

Detalls de contacte

C. Vallespir, 19, 3ª planta, edificio Octàvia - 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona
T. 935 763 929
F. 935 763 927

Director/a

Pilar Lázaro
Pilar Lázaro

 Dades sobre la ciutat de Sant Cugat del Vallès: 

Sant Cugat del Vallès és un municipi de la comarca del Vallès Occidental estès als vessants nord-occidentals de la serra de Collserola fins a l'inici de la depressió Prelitoral. Inclou l'entitat municipal descentralitzada de Valldoreix i els districtes de Mira-sol, la Floresta i les Planes. Ha crescut molt en els últims anys a causa de la seva alta taxa de natalitat (91.000 habitants el 2019) i l'alta concentració d'empreses tecnològiques. Actualment, acull diverses seus de grans empreses i multinacionals de primer nivell que operen des d'aquest municipi proper a la ciutat de Barcelona

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top