Assessorament jurídic especialitzat en pèrits

INGETAX PERITS JUDICIALS és un despatx amb més de 20 anys d'experiència en l'assessorament jurídic i especialitzat en l'elaboració de dictàmens pericials. Comptem amb despatxos físics a Barcelona, Madrid, Màlaga, Marbella i Antequera, i estem treballant per a continuar ampliant la nostra presència a nivell nacional.

El nostre equip està format per professionals multidisciplinaris de perits experts, inscrits en els Registres de Perits Judicials dels Tribunals de Justícia i en els Col·legis Professionals, amb competència i actuació en jutjats d'àmbit nacional i internacional.

A INGETAX PERITS JUDICIALS oferim un servei totalment personalitzat i a mida dels nostres clients, focalitzant-nos en les necessitats d'aquests. Establim una relació directa i pròxima amb els nostres clients i, especialment amb els seus representants legals.

A INGETAX PERITS JUDICIALS treballem en tota mena de procediments, assessorant els nostres clients en:

- Reclamacions en jurisdicció penal, per exemple, en reclamacions per accidents de treball i per malalties professionals on s'inicia un procediment penal contra l'empresari/administrador de la societat.

- Reclamacions en jurisdicció civil, per exemple, en reclamacions per danys a clients o reclamacions de tercers, i/o responsabilitat civil de reclamació a la companyia asseguradora.

- Reclamacions en jurisdicció social, per responsabilitat en matèria de riscos laborals, causa objectiva d'acomiadament, etc.

- Reclamacions en contenciós-administratiu, en problemes i/o procediments contra l'administració nacional, autonòmica i municipal.

- Auditories de compliance,

- Empreses per a presentació de garanties, sol·licitud d'ajornaments d'abonaments a la Seguretat Social i a l'Agència Tributària, per exemple, amb el requeriment d'elaborar la valoració de societats, de béns immobles i d'actius.

Si necessites assessorament perquè et trobes immers en algun dels possibles escenaris anteriors o en qualsevol altre, pots posar-te en contacte amb nosaltres i el nostre equip t'ajudarà. A més, el nostre sistema de tractament de dades implantat, recepciona tota la documentació sota la protecció del nostre document de confidencialitat, per a una major tranquil·litat de tots els nostres clients.

Els nostres professionals actuen com a experts independents en la resolució de conflictes judicials o extrajudicials.

Per a més informació, pots contactar-nos en els números 669 482 763 i 658 177 103, o bé a través del nostre correu electrònic gestion@ingetax.com. També a través de la nostra pàgina web www.ingetax.com, del nostre blog i/o de les nostres xarxes socials.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top