Aquests són els passos a seguir si t'han concedit l'ajuda del Kit Digital

Si vas sol·licitar la subvenció del Kit Digital i te l'han concedit, has de tenir en compte que no t'ingressaran l'ajuda al compte de la teva empresa, sinó que serà l'agent digitalitzador escollit per a fer el treball el que cobrarà, en funció del treball i pressupost, els diners de l'ajuda del Kit Digital.

Triar l'agent digitalitzador

Acelera Pime trobaràs un llistat amb els agents digitalitzadors que ja estan aprovats, encara que s'esperen molts més. Si ja tens una empresa de referència amb la qual has treballat i és agent digitalitzador és recomanable parlar amb ells.

Pots triar un agent o varis per gastar el teu pressupost, sempre que estiguin dins de la categoria a la qual has optat. És a dir, si has rebut l'ajuda dins de la categoria de serveis d'oficina virtual, no podràs triar a un agent que no apliqui la seva oferta a aquesta categoria.

Contractació de serveis nous o millores en el que ja tens

Has de tenir en compte que poden sol·licitar-te la justificació de la inversió. Si per qualsevol motiu et realitzen una inspecció i no pots justificar l'ajuda, hauràs de retornar-la i a més tindràs una sanció.

Pots implantar serveis i solucions noves que no tens disponibles a la teva empresa, però també millorar les que ja tens. Això sí, en aquest segon cas cal justificar clarament l'avanç que suposa aquesta inversió.

Les ajudes del Kit Digital estan orientades a serveis o programes. El hardware, com ara la renovació o compra de servidors o ordinadors per a l'empresa, no estan inclosos.

I si el pressupost excedeix la quantitat aportada pel Kit Digital?

En aquest cas, la quantitat restant correrà al teu compte.

Cal indicar que les ajudes del Kit Digital són sobre la base imposable. Si reps una ajuda de 10.000 euros, l'IVA corresponent al contracte que signis amb l'agent hauràs de pagar-lo.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top