Aprovat un nou ajornament dels deutes tributaris, sense interessos

El Govern ha aprovat un nou ajornament de deutes tributaris de fins a sis mesos, dels quals els quatre primers seran sense interessos, regulat a la Disposició Addicional Quarta del Reial Decret – Llei 5/2021, del 12 de març, de mesures urgents de recolzament a la solvència en resposta a la pandèmia de la COVID-19, que també contempla l’ampliació de la moratòria per  presentar concurs de creditors fins el proper 31 de desembre del 2021.

Es concedirà l’ajornament de l’ingrés del deute tributari corresponent a totes aquelles declaracions i liquidacions i autoliquidacions el termini de presentació i ingrés de les quals finalitzi des del dia 1 d’abril fins el dia 30 d’abril del 2021, ambdós inclosos.

L’ajornament es podrà sol·licitar sobre els següents deutes tributaris:

  • Els corresponents a obligacions tributàries que hagin de complir el retenidor o l’obligat a realitzar ingressos a compte.
  • Els derivats de tributs que hagin de ser legalment repercutits excepte que es justifiqui degudament que les quotes repercutides no han estat efectivament pagades.
  • Els corresponents a obligacions tributàries que hagi de complir l’obligat a realitzar pagaments fraccionats de l’Impost sobre Societats.

Per a qualsevol dubte sol·licita’ns informació a marketing@tax.es

Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
  Top