Ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica enfront la COVID-19 (2021) - Catalunya

S’obre una nova convocatòria d’ajuts per a persones afectades per un ERTO o amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària durant el mes de maig de 2021.

Aquest ajut pretén ser un complement per a la prestació per desocupació, la prestació extraordinària de les persones treballadores amb contracte fix discontinu, amb la finalitat de pal·liar en part aquesta disminució d'ingressos.

 

Requisits per accedir a aquestes ajudes:

  • Tenir el domicili en un municipi de Catalunya.
  • Estar en un ERTO actiu derivat de la COVID-19, amb suspensió total o parcial del contracte, i que aquest ERTO coincideixi almenys un dia en el període comprés entre l’1 i el 31 de maig de 2021 o bé ser titular de la prestació extraordinària en el cas de fix-discontinu (l’article 9 del Reial decret llei 30/2020, de 29 de desembre), com a mínim un dia entre l’1 i el 31 de maig 2021, o tinguin pendent el reconeixement en el mateix període.
  • Complir els requisits previstos a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i altra normativa aplicable.

 

Presentació de sol·licituds
Es podrà realitzar telemàticament des del 5 de juliol fins el 15 de juliol de 2021 mitjançant un formulari de registre previ:

  • La inscripció al registre s’obrirà des de les 09:00h del dia 5 de juliol de 2021 i fins les 15:00h del dia 15 de juliol de 2021.
  • L’ordre d’inscripció no determinarà la preferència en l’atorgament.
  • La inscripció al registre actuarà com a sol·licitud i, per tant, no caldrà fer cap més tràmit.
  • Per a inscriure’s al registre es requerirà signatura digital de la persona sol·licitant i es farà mitjançant tràmit telemàtic.

Per poder demanar l’ajut és necessari tenir un certificat digital o l'idCAT Mòbil. Es recomana que prèviament us donéssiu d’alta de l’IdCATMòbil.

Pots accedir al tràmit aquí.

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
  Top