Ajudes per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments (Catalunya)

Es convoca una nova subvenció per a l’obertura i reforma de locals durant l’any 2021. Aquestes ajudes es distribueixen en dos àmbits:

  • Àmbit 1: recuperació dels locals buits (compra, arrendament o concessió administrativa de locals) i de l'ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local.
  • Àmbit 2: reforma o millora d'establiments comercials i serveis on el sol·licitant n'acrediti la titularitat en, com a mínim, els darrers 10 anys i també parades de mercats no sedentaris (on el sol·licitant n'acrediti la titularitat en, com a mínim, els darrers 5 anys).

 

Beneficiaris

Els autònoms i empreses que tinguin, com a mínim, un establiment a peu de carrer a Catalunya en algun dels sectors següents:

1- Comerç minorista de venta al detall (tot tipus d´establiment).

2- Serveis de restauració ( bars , restaurants, empreses de menjar preparat i càtering), fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreria i bugaderies, perruqueria o salons d'estètica i bellesa, serveis de lloguer d’esquís.

3- Parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

 

Requisits:

Realitzar una inversió mínima: 2.000 euros.

  • Àmbit 1: Ser titular de la compra, lloguer o concessió i no superar una inversió de 60.000 euros.
  • Àmbit 2: Locals amb antiguitat de mínim 10 anys o 5 anys si són parades de mercats no sedentaris. S´accepta la possibilitat d'acreditar-la a través de la suma amb la titularitat anterior si es tracta d'un familiar de fins a 2on grau.

 

Despeses subvencionables

  • Àmbit 1: Derivades de la compra, lloguer, traspàs o concessió + despeses d’obertura (obres, projectes d'interiorisme, instal·lacions, mobiliari, actuacions d'embelliment d'aparadors, etc).
  • Àmbit 2: Despeses derivades de la reforma (no inclou mobiliari ni maquinària)

 

Quantia de la subvenció

Fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

 

Termini sol·licitud

Del 5/10/2021 a les 9:00h fins el 31/12/2021 o fins a l'exhauriment del pressupost.

 

Per a més informació, envia'ns un correu a marketing@tax.es 

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top