Ajudes del Govern d'Aragó al sector del turisme i l'hostaleria

El butlletí publicat avui recull dues línies de subvencions, la primera d'elles destinada a associacions i entitats del sector turístic i la segona als diferents establiments de la regió, perquè dotin els seus espais de les màximes mesures de seguretat enfront de la COVID-19.

Beneficiaris: 
Els autònoms i pimes del sector turístic que realitzin la seva activitat en la comunitat d'Aragó. Aquestes hauran de ser:
- Establiments d'hostaleria, restauració, albergs o refugis, balnearis, empreses de turisme actiu i agències de viatge. 
- Aquestes empreses han d'estar inscrites en el registre d'establiments turístics segons la normativa vigent.
- També s'inclouen empreses de banquets i serveis per a esdeveniments que acreditin la seva activitat en els models 036,037 o certificat de situació censal de l'Agència Tributària.
- Organització de celebracions, concursos i esdeveniments turístics i gastronòmics; així com jornades de sensibilització i formació, viatges de familiarització i jornades inverses.
- Queden excloses les empreses i entitats que no estiguin al corrent del pagament o hagin estat sancionades per l'autoritat laboral. 


Actuacions subvencionables:
Podran acollir-se a aquestes ajudes tancaments fixos de terrasses exteriors en establiments, ampliació o instal·lació de noves terrasses exteriors, instal·lació d'elements calefactors en terrasses exteriors, portes automàtiques en l'accés, mampares i/o elements delimitadors d'espais, dispensadors fixos de gel hidroalcohòlic, aixetes i assecadors de mans de funcionament automàtic, il·luminació amb detector de presència en les zones comunes i elements de climatització o ventilació que millorin les prestacions dels mateixos en relació amb la transmissió del Covid-19 per mitjans aeris.

També elements fixos d'emmagatzematge que facilitin les labors de neteja i desinfecció, elements no fungibles de desinfecció, elements de senyalització per a facilitar la circulació de fluxos de persones, elements de presa de temperatura, habilitació de processos de treball digitals, projectes tècnics que, en el seu cas, hagi hagut de desenvolupar-se per a la realització de les actuacions assenyalades.

Quantia:
50% del cost elegible de la inversió, sent la inversió mínima de 1.500€ i la màxima subvencionable de 10.000€ (sense IVA).
Si l'import de despesa supera els 40.000€ o el d'obra 15.000€ farà falta 3 ofertes.


Termini sol·licitud:
Des de les 8h del 13/01/2021 a les 15h del 10/02/2021.


Resolució:
Màxim de 6 mesos des de la data de la convocatòria.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
  Top