Conferència sobre la importància de tenir un testament a temps i la planificació de la successió familiar. L’acte va tenir llor a les oficines de TAX Figueres (C/ Alemanya, 14 – 17600 Figueres), el 25/10/2019.

La conferència va ser presentada per Francesc Pérez i l’exposició va anar a càrrec de Natàlia Salleras, ambdós membres de l’equip d’assessors TAX.

A nivell de contingut, es van abordar els següents temes:
- Les dues gran preocupacions. Aspectes legals: que passa a manca de testament, figures jurídiques d’utilitat, limitacions a la llitat detestar, successió contractual i eines societàries. Aspectes tributaris: impost de donacions/successions, plusvàlua municipal, IRPF donacions
- Què succeeix si no s’atorga testament? La importància de regular la successió
- Límits al testament: legítima, quarta falcídia, quarta viudal.
- Figures testamentàries d’utilitat: llegat i prellegat, fideïcomís, usdefruit de bens, administrador d’herència o llegat.
- Altres testaments: testament digital, testament vital, poder en previsió de pèrdua sobrevinguda de capacitat i delació voluntària.
- Planificació successòria. En cas de menors i en cas de persones amb discapacitat.
- Constitució patrimoni protegit per persones amb discapacitat
- Pactes successoris
- Eines mercantils i societàries per la successió en l’empresa familiar. Planificació successòria
- Situació de convivència d’ajuda mútua
- Planificació successòria. Rebaixar el cost fiscal i altres impostos.

A Tax Economistes i advocats oferim servei d’assessorament legal, fiscal i laboral per a empreses. Disposem d’un ampli equip i més de 50 seus a tot Espanya per poder oferir-te un tracte proper, professional i adaptat a les teves necessitats.

Més informació

 

© Tax 2021 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}