Des de TAX hem desenvolupat el Portal de l'Empleat, una innovadora plataforma online que permet al departament de recursos humans de l'empresa reunir tota la informació dels seus treballadors, d'una manera segura, accessible i àgil.

 

 

El nostre objectiu és donar el suport i les eines necessàries perquè l’empresari es pugui dedicar al cor del seu negoci. Per aquest motiu, des de TAX hem desenvolupat el Portal de l'Empleat, una innovadora plataforma online que permet al departament de recursos humans de l'empresa reunir tota la informació dels seus treballadors d'una manera segura, accessible i àgil.

 

El Portal de l'Empleat és una eina de recursos humans, on els treballadors poden consultar les seves nòmines, contractes, dietes, vacances o registrar la seva jornada:

 

- T'imagines que els empleats puguin signar els seus contractes directament des del Portal, amb tota la validesa legal i que l'empresa els tingui disponibles ja digitalitzats?

 

- Vols que els empleats ja no et demanin cada mes les nòmines en paper o el seu contracte? Amb el Portal de l'Empleat el tenen penjat perquè accedeixin quan vulguin.

 

- Vols que els empleats ja no et demanin cada mes les nòmines en paper o el seu contracte? Amb el Portal de l'Empleat el tenen penjat perquè accedeixin quan vulguin.

 

- Vols que els treballadors sol·licitin els seus dies de vacances de manera senzilla tu com a recursos humans gestionar-los? El Portal ho permet, així com la gestió de torns i l'exportació del calendari en Excel.

 

- T'agradaria que els treballadors poguessin informar de les dietes i el quilometratge de manera senzilla i adjuntant els arxius corresponents? Amb el Portal de l'Empleat de TAX pots!

 

- Tens establert un sistema de registre de la jornada laboral que compleixi els requisits de la normativa? El Portal permet als treballadors marcar l'entrada i la sortida i notificar possibles incidències a través d'ordinadors, tables i mòbils. A més, com a empresa et podràs descarregar un document de registre vàlid en cas d'inspecció de treball.

 

- Necessites que els treballadors signin documents amb validesa legal? Gràcies al Portal de l'Empleat, poden fer-lo fàcilment des de la web o l'APP, només utilitzant el ratolí. El Portal de l'Empleat és una eina fàcil, senzilla i intuïtiva, accessible per web i APP (Android i iOs). A més, es pot personalitzar i adaptar a la imatge corporativa de cada empresa, podent-se configurar en 4 idiomes.

 

Descobreix més detalls i sol·licita una demo gratuïta aquí

© Tax 2021 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}