Et recordem que pots sol·licitar a l’Agència Tributària un màxim de 30 dies durant l’any natural en què l’Agència no podrà posar notificacions a la teva direcció electrònica habilitada (DEH). 

 

Com ho pots demanar?

  • És necessari estar donat d’alta a la DEH i estar subscrit als procediments disponibles a l’Agència Tributària per a la recepció de notificacions. 
  • S’ha de comunicar amb 7 dies d’antelació. 
  • Si ja tens contractat amb nosaltres el servei de recepció i gestió de notificacions electròniques, només has d’indicar els 30 dies que no vols rebre notificacions i t’ho gestionarem. 

 

Què passa en aquests dies de cortesia?
Durant els dies assenyalats, l’Administració no podrà posar notificacions a la seva disposició a la direcció electrònica habilitada. No obstant, NO són dies inhàbils a efectes administratius, de manera que, si fins el dia anterior al període marcat rep una notificació telemàtica, la mateixa s’entendrà notificada una vegada hagin transcorregut 10 dies des de la recepció de la mateixa, podent coincidir amb un dia de cortesia.

 

Si encara no tens contractat aquest servei...
Ens n’ocupem
Vigilem la direcció electrònica habilitada per l’AEAT i la Seguretat Social per tal d’enviar notificacions i comunicacions informatives als titulars. 

Ens en responsabilitzem
Assumim la responsabilitat informant de cada nova notificació o comunicat en el moment en què es produeixi. 

Solucionem
Generem valor i seguretat per a la teva empresa, minimitzant els recursos dedicats a controlar les notificacions de l’AEAT i de la Seguretat Social

 

Quins avantatges obté la teva empresa contractant el servei a TAX?

  • S’anul·la el risc fiscal i laboral. Contractant el servei, la teva empresa no depèn d’un procés de vigilància manual que comporta errors i costos superiors. És el teu assessor TAX qui es responsabilitza d’accedir a les notificacions corresponents. 
  • Comunicació immediata. TAX es compromet a informar la teva empresa, de manera garantida, instantània i fefaent, de tota notificació. T’informarem dels tràmits oportuns per així evitar que corrin els terminis de qualsevol possible reclamació que sigui necessari realitzar davant l’AEAT o la Seguretat Social. 

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?