En el cas que tinguis un treballador amb símptomes d’estar contagiat o si algú de la teva empresa t’ha indicat que ha estat en contacte amb una persona contagiada, t’aconsellem que facis el següent: 

1-    Enviar a casa a l’empleat amb símptomes a l’espera de rebre els resultats del PCR i que, si pot, teletreballi. 
2-  Trucar a l’empresa de Prevenció de Riscos Laborals que tinguis contractada (recorda que si tens empleats és obligatori). Recorda aquest TAX Informa 
3-    L’empresa de Prevenció de Riscos Laborals t’indicarà a qui has de fer les proves de PCR, i a detectar el risc per la resta de contactes i classificar-los segons el nivell d’exposició. 
4-    Avisar a tots els teus empleats i mostrar-los tranquil·litat. És la teva responsabilitat informar-los.
5-    Reforça immediatament les mesures de seguretat de prevenció que estàs aplicant a l’empresa. Especialment la neteja de totes les superfícies i elements de l’empresa i especialment aquelles on l’empleat treballés. Recorda aquest TAX Informa 


En cas que tinguis un empleat o diversos confirmats amb COVID-19, t’aconsellem el següent: 

1-    Trucar i informar a l’empresa de Prevenció de Riscos Laborals que tinguis contractada (recorda que si tens empleats és obligatori tenir-la contractada).
2-    L’empresa de Prevenció de Riscos Laborals t’indicarà a qui has de fer les proves de PCR, i a detectar el risc per la resta de contactes i classificar-los segons el nivell d’exposició. És la teva decisió com a empresa decidir si fas la prova PCR a tots els teus empleats per a major seguretat. 
3-    Pels empleats que donin PCR positiu, tramitar la baixa laboral de l’empleat/s a través de la Seguretat Social. 
4-    A partir d’aquest moment l’empleat/s no podrà accedir a les instal·lacions de l’empresa fins que tingui l’alta. 
5-    Reforça immediatament les mesures de seguretat de prevenció que estiguis aplicant a l’empresa. Especialment la neteja de totes les superfícies i elements de l’empresa i especialment aquelles on l’empleat treballés. 

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}