Reunions socials i familiars
El màxim de persones en reunions socials i familiars serà de sis persones. No obstant, durant les festes de Nadal s’augmentarà a un màxim de deu persones, sempre que siguin de dues bombolles de convivència.

 

Tancament perimetral
El tancament perimetral de Catalunya es manté de moment. Només es permetran desplaçaments per visitar a familiars.

Es restringeix la mobilitat en l’àmbit comarcal durant tota la setmana i no només els caps de setmana com fins ara. No obstant, es permetran els desplaçaments a segones residències o residències habituals fora d’aquesta comarca, però únicament si són persones de la mateixa “bombolla de convivència”.

Els desplaçaments es permeten fora de la comarca amb el grup bombolla i per visitar a familiars, si tens una segona residència i si tens una reserva en un hotel.
A més, es permetrà també la mobilitat entre l’Alt Urgell i Andorra com si fos una comarca.

 

Toc de queda
Es manté de 22.00 a 6.00 hores. No obstant, la nit del 24 de desembre, la de fi d’any i la de reis l’inici del toc de queda s’endarrerirà fins la 01.00h.


Restauració
Els restaurants i bars podran seguir oferint sopars per emportar des de les 19.00 hores i fins les 23.00 hores. En el consum als locals, la mascareta segueix essent obligatòria.

Les condicions d’obertura dels bars i restaurants seran les mateixes que fins ara, però a partir de dilluns es limitarà el servei d’esmorzars i dinars als locals en dues franges horàries: de 7.30h a 9.30h i de 13.00h a 15.30h. Les terrasses estaran obertes i l’interior serà amb un aforament màxim del 30%, amb taules d’un màxim de 4 persones i dos metres de distància.


Activitats culturals
Seguiran obertes amb un aforament del 50%, sempre que no es passi del màxim de 1.000 assistents. Pel que fa als esdeveniments que tenen a veure amb les festes de Nadal, se segueixen prohibint les activitats que suposen la reunió presencial de persones i les cavalcades de Reis seran “estàtiques”.


Equipaments esportius
Es podran mantenir oberts amb un aforament del 50% en espais oberts, mentre que del 30% en espais tancats, sempre que es faci amb cita prèvia.

 

Centres comercials

Els gimnasos i restaurants de dins de centres comercials tancaran per tal de limitar la interacció social. La resta dels comerços podran obrir amb les mateixes restriccions que fins ara.


Curs escolar
Es reprèn l’11 de gener en comptes del 8 de gener, per tal de donar dies de marge per a detectar possibles contagis que es donin durant les festes de Nadal.

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}