Aquestes mesures entraran en vigor la mitjanit d’aquest dimarts 10 de novembre i fins el 23 de novembre, quan seran revisades.

Andalusia tancarà tota la seva activitat no essencial a partir de les sis de la tarda per intentar frenar els contagis i per complet a la província de Granada. Aquestes són les principals mesures:

  • Confinament total de tots els municipis de la comunitat i el tancament perimetral. El toc de queda estarà vigent des de les 22 a les 7 hores.
  • Queden suspeses totes les classes presencials a les universitats, excepte aquelles que siguin pràctiques o experimentals, mentre que sí es mantindran oberts col·legis i instituts.
  • Les reunions socials, tant en interior com en exterior, seguiran limitades a un màxim de sis persones.
  • Bars i restaurants hauran de tancar les seves portes abans de les sis de la tarda, igual que els comerços que no estiguin considerats com essencials. Els bars i restaurants però podran obrir fins les 23:30h si es per fer entregues a domicili. Indicar que l'hora límit per a realitzar comanda és fins a les 22.30.
  • En referència a l’activitat esportiva, podran seguir oberts més enllà de les sis de la tarda, els centres esportius a l’aire lliure.
  • A Granada, des de la mitjanit d’aquest dimarts 10 de novembre, no obriran més que els establiments i centres considerats essencials. La resta de l’activitat econòmica,haurà de mantenir la persiana abaixada almenys les properes dues setmanes. En el cas dels bars i restaurants, com hem dit, podran obrir fins les 23:30h per fer entregues a domicili. 

A quines empreses no afecta el tancament a partir de les 18h de la tarda?
Establiments comercials minoristes d’alimentació, begudes, productes i béns de primera necessitat; Centres, serveis i establiments sanitaris; Serveis socials i sociosanitaris; Centres o clíniques veterinàries; Òptiques i productes ortopèdics; Productes higiènics; Llibreria i papereria; Combustible; ITV; Serveis d'entrega a domicili; Vetlla; Centres esportius per la realització d’activitat física que siguin a l’aire lliure; Menjadors socials i altres establiments per l’entrega i repartiment d’aliments; Autoescoles i Perruqueries.

 

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}