Et recordem que pots sol·licitar a l’Agència Tributària un màxim de 30 dies durant l’any natural en què l’Agència no podrà posar notificacions a la teva adreça electrònica habilitada (DEH).  

Com ho pots demanar?

  • És necessari estar donat d’alta a la DEH i estar subscrit als procediments disponibles a l’Agència Tributària per a la recepció de notificacions. 
  • S’ha de comunicar amb 7 dies d’antelació. 

Què passa durant aquests dies de cortesia?
Durant els dies assenyalats, l’Administració no podrà posar notificacions a la teva disposició a l’adreça electrònica habilitada. No obstant això, no són dies inhàbils a efectes administratius, de manera que, si fins el dia anterior al període marcat reps una notificació telemàtica, s’entendrà notificada una vegada hagin transcorregut 10 dies des que hagi estat rebuda, i pot coincidir amb un dia de cortesia. 

Si encara no tens contractat aquest servei...
Ens n’ocupem
Vigilem l’adreça electrònica habilitada per l’AEAT i la Seguretat Social per enviar notificacions i comunicacions informatives als titulars. 

Ens en responsabilitzem
Assumim la responsabilitat informant de cada nova notificació o comunicat en el moment en què es produeixi. 

Solucionem
Generem valor i seguretat per a la teva empresa, minimitzant els recursos dedicats a controlar les notificacions de l’AEAT i de la Seguretat Social

Quins avantatges obté la teva empresa contractant el servei a TAX?

  • S’anul·la el risc fiscal i laboral. Contractant el servei, la teva empresa no depèn d’un procés de vigilància manual que comporta errors i despeses superiors. És el teu assessor TAX qui es responsabilitza d’accedir a les notificacions corresponents. 
  • Comunicació immediata. TAX es compromet a informar la teva empresa, de manera garantida, instantània i fefaent, de tota notificació. T’informarem dels tràmits oportuns per així evitar que corrin els terminis de qualsevol possible reclamació que calgui realitzar davant l’AEAT o la Seguretat Social. 

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}