El COVID-19 ha generat una situació de crisi i excepcionalitat a tots els nivells. A més de les obligacions fiscals i laborals, s'ha desenvolupat un nou escenari a partir de l'Estat d'Alarma, amb nous decrets, mesures i contramesures, ajudes i subvencions,.. que descriuen un escenari laboral, fiscal i legal inconcret i canviant.

Davant aquesta situació, pot ser difícil assessorar les empreses amb claredat o fins i tot poder estar al dia dels últims canvis que les afecten directa o indirectament. En l'àmbit de la gestoria i consultoria és on poden aparèixer majors dubtes i qüestions, repercutint en el servei prestat als clients.

Si ets una assessoria o consultoria i necessites suport o una segona opinió per a ajudar als teus clients, contacta amb nosaltres. A TAX Economistes i Advocats estem a la teva disposició. Som un despatx professional que presta serveis d'assessoria integral, incloent els àmbits: fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria i assessorament empresarial, tràmits, corredoria d'assegurances, ajudes i subvencions.

El nostre objectiu principal és prestar un servei de la màxima qualitat en totes les àrees que puguin ser objecte de preocupació de l'empresari. Per a això, comptem amb més de 70 oficines repartides per tota Espanya i un equip de més de 350 professionals especialitzats.

El fet de realitzar un servei integral possibilita que els nostres clients puguin resoldre, de manera global, totes les qüestions econòmiques i/o administratives que es plantegin, fins i tot davant la situació generada arran del COVID-19. Som líders en servei empresarial a pimes gràcies al nostre constant desenvolupament que ens permet oferir els serveis més avançats en assessoria empresarial.

TAX posa en pràctica, de forma convençuda i decidida, la seva vocació de servei, és a dir: atenció i tracte individualitzat. Gràcies a això, cada client rep la resposta més adequada a les seves necessitats.

 

Consultes

A TAX Economistes i Advocats podràs formular consultes en qualsevol moment. La teva consulta serà analitzada i resposta pels principals especialistes en cada matèria del nostre equip, permetent-te donar un resposta àgil i contrastada als dubtes dels teus clients reals i potencials.

 

Una formació global

Per a tot assessor, la formació és un factor clau per a l'èxit. Per això a TAX t'oferim, si estàs interessat, formació contínua en diverses àrees. A més, periòdicament et convidarem a participar en cursos monogràfics per a millorar els teus coneixements sobre temes concrets.

 

Imatge corporativa i estratègia comercial

Una imatge de marca sòlida i consolidada en l'àmbit de l'assessorament empresarial repercuteix directament sobre un dels factors d'èxit fonamentals: la confiança. D'aquesta manera el pertànyer a una xarxa d'oficines amb una imatge sòlida al mercat és un dels aspectes més valorats pel client.

La imatge corporativa única per a totes les oficines del grup TAX transmet qualitat i confiança. La facilitat de posar en pràctica les accions comercials de manera global i d'utilitzar les eines comercials de TAX. Des del nostre departament central de màrqueting realitzem un pla comercial anual per a totes les oficines on es defineixen els objectius acordats i les estratègies a desenvolupar.

D'altra banda, a TAX t'oferim l'ús de les eines comercials del grup per a obtenir una major captació de clients. A més, disposem de servei de telemàrqueting amb l'objectiu de concertar visites comercials per a generar negoci al teu despatx.

En resum, podràs tenir el teu propi negoci d'assessoria integrant-te com a empresa independent en un negoci en funcionament de provada rendibilitat, accedir a una marca i senyals d'identitat, així com als coneixements, tècniques i suport necessaris per a dirigir-ho amb èxit. Amb TAX tindràs accés a una assistència tècnica, comercial i empresarial permanent.

 

A TAX Economistes i Advocats estem a la teva disposició. Contacta'ns via email a [email protected].

 

© Tax 2021 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}