El proper divendres 15 de maig es realitzarà el webinar "Noves necessitats provocades per la COVID-19: signatura online de documents i registre online de la jornada de treball". 

La ponència anirà a càrrec de David Blanch, product manager del Portal de l'Empleat. 

La situació provocada per la COVID-19 ha fet que en l’àmbit empresarial hagin sorgit noves necessitats. En aquest webinar ens centrarem només en dues: com fer el registre de la jornada de treball i com signar documents de manera online i segura?
 
En relació al registre de la jornada és obligatori que els teus empleats la segueixin registrant tant si fan teletreball com si estan físicament a l’empresa. Per garantir la seva seguretat i evitar risc de contagi és important utilitzar eines que minimitzin el contacte entre treballadors. T’ensenyarem una eina per fitxar amb el mòbil que permet la geolocalització o fitxar per tablet via reconeixement facial.
 
La segona eina que et volem ensenyar és la signatura de qualsevol tipus de documents de manera online, segura i amb totes les garanties legals. Pots signar contractes de treballadors, registre de jornada, acords amb treballadors i qualsevol tipus de document.

Inscriu-te aquí

 

© Tax 2023 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}