El proper dimecres 25 de març, a les 9:30h, TAX Girona realitzarà la conferència “Com actuar davant una inspecció laboral a l’empresa” a l’Hotel Ultònia de Girona (Gran Via Jaume I, 22). 

La presentació anirà a càrrec de Narcís Illa, soci i director de TAX Girona, i la ponència a càrrec d’Antonio Benavides, inspector de Seguretat Social en excedència, i de Mercè Jané, graduada en Relacions Laborals i Màster en Dret del Treball i de la Seguretat Social per la Universitat de Barcelona i responsable del departament laboral de TAX Girona. 

Durant la conferència es respondran les següents preguntes: 
Què cal fer quan l’inspector de Seguretat Social es persona a l’empresa?
Què és una inspecció de treball i en què consisteix?
Quina documentació cal tenir?
Quins són els drets i deures de l’empresari?

“És molt difícil que em toqui a mi”. Això és el que normalment pensem tots davant l’hipotètic cas de tenir una inspecció de treball. No obstant, qualsevol empresa pot rebre aquesta visita sense previ avís. La inspecció de treball té com a objectiu revisar el correcte compliment de la llei en les obligacions laborals i de Seguretat Social d’empreses i treballadors. 

Des de TAX Economistes i Advocats t’expliquem quins són els teus drets i deures quan un inspector de la Seguretat Social es persona a la teva empresa, com has d’actuar i quina documentació cal facilitar i quina no. Et resoldrem tots els dubtes que et puguis plantejar en aquesta situació. 

Les places per aquesta conferència són limitades, per la qual cosa es prega confirmació d’assistència al telèfon 972 412 000, o bé a l’e-mail [email protected]

 

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}