Esdeveniments

Conferència a Tortosa. Com actuar davant una inspecció fiscal a l'empresa

Dimarts, 8 de Gener del 2019

El proper divendres 8 de febrer, TAX Tortosa realitzarà la conferència "Com actuar davant una inspecció fiscal a l'empresa"

Llegir més

Conferència a Figueres. Successió i empresa familiar

Dimarts, 27 de Novembre del 2018

El proper divendres 30 de novembre TAX Figueres realitzarà la conferència "Successió i empresa familiar"

Llegir més

Conferència a Figueres: Com actuar davant una inspecció fiscal a l'empresa

Dilluns, 29 de Octubre del 2018

El proper divendres 9 de nvoembre TAX Figueres realitzarà la conferència "Com actuar davant una inspecció fiscal a l'empresa"

Llegir més

Conferència a Sant Feliu de Guíxols. Tràmits i gestió amb la Mútua: CP i CC. Legislació i tràmits d'interès per a autònoms

Dimecres, 17 de Octubre del 2018

El proper divendres 16 de novembre, a les 9:30h, TAX Sant Feliu de Guíxols realitzarà la conferència "Tràmits i gestió amb la Mútua: CP i CC. Legislació i tràmits d'interès per a autònoms"

Llegir més

Conferència a Barcelona. El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses

Dimarts, 16 de Octubre del 2018

El proper dijous 15 de novembre, a les 9:30h, TAX Barcelona realitzarà la conferència "El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses"

Llegir més

Conferència a Molins: Com actuar davant una inspecció fiscal a l'empresa

Dimarts, 16 de Octubre del 2018

El proper dijous 8 de novembre, a les 9:30h, TAX Molins realitzarà la conferència "Com actuar davant una inspecció fiscal a l'empresa"

Llegir més

Conferència a Jaén: Com actuar davant una inspecció fiscal a l'empresa

Dilluns, 8 de Octubre del 2018

El proper dijous 15 de novembre, a les 19h, TAX Jaén realitzarà la conferència "Com actuar davant una inspecció fiscal a l'empresa"

Llegir més

Conferència a Figueres: Què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora del país o té contractats treballadors estrangers?

Dimecres, 12 de Setembre del 2018

Divendres 5 d'octubre, TAX Figueres realitzarà la conferència sobre què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora del país o té contractats treballadors estrangers

Llegir més

Conferència a Barcelona: Com actuar davant una inspecció laboral a l'empresa?

Divendres, 7 de Setembre del 2018

El proper dijous 4 d'octubre, a les 9:30h, TAX Barcelona realitzarà la conferència sobre com actuar davant una inspecció laboral a l'empresa.

Llegir més

Conferència a Barcelona: La responsabilitat dels Administradors de societats mercantils

Dimarts, 12 de Juny del 2018

El proper dijous 21 de juny, a les 9:30h, TAX Barcelona realitzarà la conferència sobre la responsabilitat dels Administradors de societats mercantils

Llegir més

Conferència a Barcelona: Què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora del país o té contractats treballadors estrangers?

Divendres, 16 de Març del 2018

El proper 19 d'abril TAX Barcelona realitzarà la conferència "Què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora del país o té contractats treballadors estrangers?"

Llegir més

Conferència a Torroella de Montgrí: Novetats de la nova Llei d'autònoms

Dilluns, 5 de Març del 2018

El proper dimecres 11 d'abril TAX Torroella de Montgrí realitzarà la conferència "Novetats de la nova Llei d'autònoms", a les 15h, a la Sala Can Quintana

Llegir més

Conferència a Tortosa: El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses

Divendres, 9 de Febrer del 2018

El proper divendres 23 de febrer, a les 9:30h, TAX Tortosa realitzarà la conferència "El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses"

Llegir més

Conferència a Olot: Què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora d'Espanya o té contractats treballadors estrangers?

Divendres, 26 de Gener del 2018

El proper divendres 16 de febrer, a les 9:30h, TAX Olot realitzarà la conferència "Què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora d'Espanya o té contractats treballadors estrangers?"

Llegir més

Conferència a València: La nova reforma de la Llei d'autònoms

Dimecres, 29 de Novembre del 2017

El proper dijous 14 de desembre, a les 12h, TAX València realitzarà la conferència "La nova reforma de la Llei d'autònoms".

Llegir més

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?