La Generalitat de Catalunya ha publicat la Disposició 737/2020 - Establiments tancats i cartell pels que han d'estar oberts. En aquesta es decreta el tancament des d’avui i fins d’aquí 15 dies dels següents establiments:
 
a) El tancament de les estacions d'esquí, d'esquí nòrdic i de les estacions de muntanya. 


b) El tancament de tota classe d'instal·lacions esportives, gimnasos i clubs esportius, tant de titularitat pública com privada. 


c) El tancament de teatres, de cinemes, de sales de festa, discoteques, pubs, sales de ball, sales de concert, sales de karaoke, cafès teatre i cafès concert i qualsevol altre establiment recreatiu.


d) El tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració llevat d'aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials. 


e) El tancament d'establiments de joc (salons recreatius, casinos, bingos i qualssevol altres). 


f) El tancament de parcs d'atraccions, parcs temàtics i qualsevol altre centre que realitzi activitats d'oci o de lleure. 


g) La suspensió de tota classe d'activitats d'espectacles públics i activitats, en espais tancats altres que els esmentats en les lletres anteriors i en espais oberts. 


h) El tancament de centres comercials, incloent grans superfícies i galeries, a excepció d'aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d'aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat.
 
Aquells establiments que puguin quedar oberts, es recomana que pengin a un lloc visible el cartell que adjuntem.
 

© Tax 2021 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}