Com assessors d’empresa, com veieu la situació de l’empresari en l’actualitat?

En l’actualitat l’empresari, com a pauta general, intenta sobreviure enfrontant-se a un horitzó incert; a canvis en la demanda, en la normativa, i veient-se obligat a canviar les dinàmiques de l’empresa; vigilant molt, i adaptant-se a les noves situacions que això comporta, mirant de resistir davant aquest canvis i incerteses que ens trobem cada dia.

 

Què creieu què es indispensable per ser un bon empresari?

Òbviament, capacitat de sacrifici, de resistència i de resiliència, que sigui capaç d’assumir riscos i molta curiositat. Però sobretot no perdre la il·lusió pel projecte que el fa moure.

 

Fa anys que us dediqueu al món de l’assessorament empresarial i recentment us heu incorporat al Grup TAX. Què us ha portat a prendre aquesta decisió?

Ja feia temps que buscàvem un soci de viatge, però va ser davant “la soledat del corredor de fons” molt palesa al començament de la pandèmia, i veure com el grup TAX donava suport a les empreses el que ens va fer decidir.

Teníem clar on volíem estar i amb qui. Una aposta per la tecnologia i pel servei integral, amb col·laboracions imprescindibles per créixer.

 

La crisis sanitària de la COVID-19 passarà.  Com creieu que es recuperarà l’empresa?

Com després de totes les crisis, hi haurà menys actors però més forts i millor preparats.

La incògnita serà si els canvis que hem viscut seran conjunturals o han vingut per quedar-se a tots els nivells. De tota manera la recuperació no serà fàcil ni ràpida.

 

TAX Tarragona

© Tax 2023 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}