Com a empresari, administrador, directiu, gerent, t’has preguntat mai si tens el patrimoni assegurat de manera correcta?

Què passaria si, a causa d’un succés, no poguessis portar a terme l’explotació del negoci o bé rebessis una reclamació per una gestió incorrecta de l’empresa? 

Des de la Corredoria d’Assegurances TAX Economistes i Advocats treballem per oferir-te la millor solució per tal que puguis realitzar la teva activitat sense preocupacions.

 

Què t’oferim:

•  Una diagnosi exhaustiva de tots els riscos per tal que les teves necessitats asseguradores estiguin cobertes de manera correcta incloent, si s’escau, la visita d’un perit extern per tal d’avaluar el risc i, a posteriori, poder fer una valoració correcta dels capitals a assegurar.

•  Una anàlisi objectiva amb reconegudes companyies asseguradores per tal d’oferir-te les millors prestacions i cobertures del mercat.

•  Una àmplia gamma de productes per a la teva total tranquil·litat:

- Responsabilitat Civil derivada de la activitat de les societats
- Responsabilitat Mediambiental
- Responsabilitat Civil de Directius i Administradors
- Responsabilitat Civil professional
- Multirisc (danys)
- Salut
- Ciberriscos
- Vida i Accidents
- Comerços
- Llars
- Autos

•  Portem a terme un seguiment de les teves assegurances per tal que estiguin actualitzades en tot moment i així evitar possibles mancances d’actualitzacions de capitals o noves garanties.

•  Gestionem els teus sinistres directament amb la companyia per tal que no t’hagis de preocupar en cap moment dels tràmits.

És important i necessari que tota empresa, autònom o particular porti a terme una correcta gestió dels seus riscos per tal  de protegir-se en tot moment. La millor manera és a través d’una bona anàlisi objectiva per així poder contractar l’assegurança adient en cada cas.

 

Esther Arnau
[email protected]
TAX Figueres
Directora Corredoria


 

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}