El distintiu ambiental de la DGT
La Direcció General de Trànsit ha establert una classificació del parc de vehicles amb l’objectiu d’afavorir els vehicles més respectuosos amb el medi ambient. Aquest sistema servirà com un instrument eficaç en les polítiques municipals, tant de restricció de trànsit en episodis d’alta contaminació, com de promoció de noves tecnologies a través de beneficis fiscals o relatius a la mobilitat i el medi ambient. Seguint aquesta línia, s’ha establert cinc categories de vehicles, segons el seu grau d’emissions contaminants.

Accedeix al TAX Informa

 

Recordatori obligacions de presentació en relació amb els béns situats a l’estranger 
Et recordem que entre el dia 1 de gener i el 31 de març s’han de presentar les següents declaracions: formulari ETE al Banc d’Espanya, declaració Model D-6 al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i Model 720 a l’Agència Tributària. Al web de TAX Economistes i Advocats trobaràs tots els detalls.

Accedeix al TAX Informa

 

Mesures en matèria tributària, cadastral i de seguretat social
Coneixes els requisits i condicions de la tributació per mòduls d’aquest 2020? Vols saber els límits de l’aplicació del mètode d’estimació objectiva de l’IRPF? Tens dubtes sobre els coeficients d’actualització de valors cadastrals d’aquest any? T’informem de les principals mesures en matèria tributària, cadastral i de Seguretat Social recollides al Reial Decret Llei 18/2019, de 27 de desembre. 

Accedeix al TAX Informa

 


Vols estar informat de les últimes novetats fiscals, laborals i legals? Segueix-nos a les xarxes socials o subscriu-te en nostra newsletter.


 

© Tax 2021 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}